JavaRush /Blog Jawa /Random-JV /Saka pangeran nganti rereget, banjur bali maneh
Artem Fedorushchenko
tingkat
Торонто

Saka pangeran nganti rereget, banjur bali maneh

Diterbitake ing grup
Halo kabeh. Saiki giliranku kanggo nuduhake crita suksesku. Aku elinga nalika aku ing tingkat wiwitan dhewe, aku tansah seneng maca crita wong liya, kang tenan motivasi kula. Saben crita sukses anyar sing diterbitake kaya perayaan. Mulane, sanajan kesed aku, aku mutusake kanggo nglanggengake pengalamanku, ngarep-arep bisa mbantu wong liya. Crita bakal rada dramatis, nanging, misale jek, iki mung bakal nggawe luwih menarik. Saka pangeran nganti rereget, banjur bali - 1Nalika mikir liwat teks crita iki, aku mangu-mangu apa iku perlu kanggo nyritakake kabeh konteks saka kahanan, lan mutusaké sing tanpa iku crita bakal pepak. Perjalanan menyang program diwiwiti ing 2014. Aku wis rampung sekolah ing kutha saiki kondhang Lugansk, lan aku isih ora ngerti (lan ora tenan pengin ngerti) apa aku arep apa ing urip iki. Perang mbantu aku karo iki. Wiwit taun iku dheweke ora gelem nindakake ZNO (analog karo Ujian Negara Bersatu), aku kudu menyang Kharkov kanggo lulus ZNO iki. Kadadosan punika, nalika kula wonten ing ngriku, ing kitha kula wiwit perang, lan kula boten kondur, nanging mutusaken mapan ing tilas ibukutha. Kita manggon karo kanca ibuku, sing, kanthi kebetulan, dadi kepala Departemen Cybernetics Ekonomi. Dheweke nawakake kanggo ndhaptar aku ing arah iki liwat sambungan, lan aku pancene wiwit nyiapake iki. Aku wis sethitik pangerten apa iku lan apa tegese, nanging dhuwit ing Profesi iki janji dhuwit apik (kaya iku ketoke kanggo kula banjur) lan kabeh cocog kula, lan aku wis looking nerusake kanggo sinau ekonomi. Nanging, urip kanthi cepet nyelehake aku ing panggonanku. Senadyan sambungan lan nilai ujian apik banget, Aku ora bisa pass budget. Mung ana 10 panggonan, lan aku, sing paling nyerang, dadi nomer sewelas. Dadi mengko, aku dipeksa metu dening ahli waris. Sawise nampa jotosan kaya ing ngisor sabuk (lan aku pancene ora kuwatir apa-apa maneh, amarga aku mikir yen kabeh wis 100 persen mutusake), aku wiwit nggoleki pilihan sing kasedhiya kanggo aku kanggo arah sing bisa daklakoni. pendidikan budget, wiwit tuwane wis kontrak Padha ora bisa nyedhiyani kanggo kula. Mula aku mlebu ing Fakultas Ilmu Komputer, bapakku pancen njaluk nglamar. Aku lunga ana ing budget tanpa masalah, lan mutusaké kanggo tetep ana. Lan wiwit taun sekolah. Aku kebak semangat lan siap sinau profesi programmer. Sadurunge, aku pancene ora duwe pengalaman ing wilayah iki (ing pawulangan ilmu komputer ing sekolah kita mung diwulang kanggo bisa ing Excel lan Word), nanging aku nganggep iki trifle - ing universitas bakal mulang sampeyan kabeh, mulane aku lunga. ing kono. Padha nyedhiyani kula karo padusan kadhemen banget cepet. Aku teka ing kelas kapisan algoritma lan pemrograman, ing ngendi aku ora ngerti apa-apa. Lan ing pasangan kapindho uga. Lan ing katelu. Aku frantically nyoba mangertos soko, kanggo nyekel munggah karo program, nanging kanggo kula malah biasa cout<< ana sawetara jenis Piandel. Ing tengah semester aku nyerah. Aku ora ngerti apa-apa, kanggo saben karya praktis mung 2, aku ora nindakake karya laboratorium siji kanggo kabeh semester. Akibaté, ujian ing mata pelajaran iki ditutup kanggo kula dening dekan (wong suci). Saben dina anyar, pikiran saya tambah kuwat yen aku ora lair kanggo pakaryan iki, kabeh iku salah siji kesalahan gedhe. Saindhenging taun, pikirane iki njupuk liwat, lan ing pungkasan aku mung nyerah ing universitas. Aku teka tengen proyek ing layanan catering, ngendi aku lunga bisa, ngarep-arep kanggo lali taun sadurunge kaya ngimpi ala. Mangkono carane aku metu saka program kanggo pisanan. Nem sasi aku nyambut gawe ing kafe, nyoba ngerti aku lan kepinginan ing dalan, nanging ora ana sing kelingan. Akibaté, aku nggawe keputusan sing kuat kanggo bali menyang Lugansk, ing ngendi aku pengin miwiti maneh, nanging ing sawetara wilayah liyane. Looking ahead, Aku bisa ngomong sing iki kaputusan paling awon gesang kawula, nanging, ora ketompo carane lucu muni, kaputusan paling aku wis tau digawe. Ora let suwe, saiki aku wis ana ing kampung halamanku. Euforia saka panggonan omahku cepet banget. Kutha iki meh mati. Biyen dudu metropolis gedhe, nanging saiki aku mung weruh bayangane sing luntur. Sumelang banget cepet dadi nesu nalika aku nyadari apa aku wis rampung. Ora ana kapercayan politik ing babagan iki (aku ora duwe apa-apa), mung ana rasa kangen kanggo jaman kepungkur. Aku pancene krasa ala - ing wiwitan kanthi emosional, suwe-suwe wiwit meksa aku kanthi fisik. Aku wiwit frantically mbukak liwat kabeh opsi bisa kanggo Profesi sing bisa miturut teori. Aku dianggep filologi minangka arah utama - kabeh iku tansah apik karo Inggris ing sekolah, lan aku wanted kanggo berkembang ing arah iki. Nalika aku meh mutusake mlebu universitas lokal ing bidang iki, bapakku campur tangan. Dheweke kanthi tulus pengin aku bali menyang ilmu komputer, lan aku pancene ora pengin ngganggu dheweke maneh (dheweke njupuk pengusiran saka Kharkov kanthi keras), mula aku nyerah. Dadi aku bali menyang program kanggo pisanan. Ngelingi pengalaman negatif, aku mutusake kanggo nyiapake taun sekolah, sinau paling ora dhasar, supaya ora katon kaya wong bodho maneh. Aku ngenteni suwene nggoleki macem-macem kursus ing C ++ ing Internet, nanging aku ora tau nemu sing cocog. Banjur, kanthi kebetulan, aku mlebu proyek iki. Aku ora ngerti carane iku saiki, nanging banjur 10 piwulang pisanan gratis, aku njupuk kauntungan saka. Lan aku ditarik. Aku weruh iki ora dadi luwih minangka kesempatan kanggo nutup kesenjangan kanggo taun akademik anyar, nanging minangka kesempatan kanggo ninggalake Lugansk. Aku kepengin banget karo ide iki, aku mikir babagan iki saben dina, saben jam lan saben menit. Aku nguripake nesu lan gething sandi sakcedhake menyang motivasi kuwat, kang wekasanipun numpes kula. Nanging luwih ing mengko. Aku cepet ngrampungake 10 pelajaran pisanan, sawise aku tuku langganan kanggo setahun (padha isih duwe siji ing wektu iku) lan wiwit aktif sinau. Aku ngliwati level ing JavaRush, nyoba maca Habr, ndownload kabeh jinis kursus pihak katelu (ing JSP, JFX, Hibernate, lan liya-liyane). Secara harfiah kabeh wektuku dientekake kanggo sinau. Aku ora mlaku-mlaku, aku ora bisa komunikasi karo kanca-kanca. Sanalika aku nyoba kanggo ngaso sethitik, Aku langsung dikalahake dening pikiran sing aku saiki bisa nglampahi wektu iki migunani, nanging aku nindakake sawetara jenis omong kosong. Pikiran iki mung ora ngidini kula istirahat saka program, lan saya suwe saya mandheg. Gunggunge setaun setengah aku sinau basa Jawa. Sajrone setengah taun iki ana 2 ulang tahunku, lan kaping pindho aku secara harfiah MEKSA aku kanggo ngaso (kaping pindho aku ora kasil). Saben dina aku tangi kelingan apa sing wis tak lakoni wingi, ngerti yen aku bakal nglakoni sing padha dina iki, lan ngerti yen perkara sing padha ngenteni sesuk. Rutinitas iki mateni aku, nanging motivasi menehi kekuwatan kanggo terus. Sadawane dalan, aku maca crita sukses ing kene sing uga nggawe aku tetep urip. Aku maca lan ngerti yen wong-wong iki bisa nindakake, tegese aku uga bisa nindakake. Mung ana siji prabédan - kabeh wong iki bisa pindhah menyang wawancara, nyoba kawruh, lan ndeleng sawetara jinis goal pungkasan saka efforts. Aku ora duwe kesempatan kuwi. Ora ana perusahaan IT SINGLE ing Lugansk. Aku mangertos sing liya wektu iki efforts bakal mbayar, nanging banget samar, ora ana checkpoints penengah. Ora ana lowongan, ora ana kursus utawa pelatihan, ora ana apa-apa. Lan iman ing mangsa sing cerah iki mboko sithik ilang. Aku tekan level 30 ing JavaRush, aku wis ngerti babagan kerangka kerja sing dibutuhake, aku malah entuk magang, nanging aku ora duwe kekuwatan maneh. Akibaté, aku mung diobong metu, entuk proyek sing ora ana hubungane karo program (lan IT umume), lan nyoba nglalekake kabeh. Dadi aku mandheg program kaping pindho. Ing ngisor iki sampeyan kudu tansah ngaso, sanajan angel. Setaun maneh wis liwati. Aku isih kerja, nggoleki sawetara wilayah sing bisa berkembang lan entuk urip. Banjur kedadeyan liyane campur tangan ing urip iki. Sanadyan aku wis ninggalake program, aku terus menyang universitas supaya ora ngganggu wong tuwa. Lan ing Mei 2018, aku nemokake yen aku kudu njupuk kursus babagan pemrograman web. Aku ora tau bisa nemokake wong sing bakal nulis kanggo aku, mula aku kudu nggawe dhewe. Bersenjata karo kursus PHP saka GeekBrains (platform njijiki, Aku ora nyaranake kanggo sapa, sampeyan mung bakal sampah wektu, lan malah Samsaya Awon, dhuwit), Aku cepet sijine bebarengan CRUD prasaja. Ing wektu iku, aku wis njupuk break radikal saka program, lan aku saya duwe pikirane kanggo nerusake sinau. Siji-sijine sing saya wedi yaiku aku wis kasil nglalekake akeh sing daksinaoni, lan aku kesed ngelingi kabeh. Aku wiwit ndeleng basa liyane kayata JS, PHP. Aku wis wiwit nggawe rencana latihan kasar kanggo awakku dhewe, nanging banjur, sanajan lucu, kedadeyan liyane campur tangan. Ing universitasku, biyen ana wong sing ngerti C#, lan malah dadi juara Olimpiade internasional. Wong iki, ing sawijining wektu, lunga kerja ing St. Petersburg, ing ngendi dheweke entuk kerja sing apik. Banjur dheweke ngandhani kurator yen dheweke butuh junior. Kurator ngirim iki kanggo kita, lan aku mesthi kasengsem. Aku dadi upset nalika aku ngerti sing project padha ditulis ing C #. Aku wis nyerah, nanging isih mutusake kanggo takon apa aku bisa njaluk proyek karo wong-wong mau ing sawetara sasi yen aku sinau basa ing dhewe. Aku kaget, wong iki ditawani nelpon Skype, ing ngendi dheweke takon macem-macem pitakonan babagan topik umum (algoritma, pola, lan liya-liyane). sawise iku sarujuk kanggo mulang kula kanggo tingkat dibutuhake. Kabungahanku ora ana watese. Aku pungkasanipun duwe goal konkrit iki aku siap kanggo usaha kanggo, nanging ana corak liyane. Secara harfiah sedina mengko, wong iki nelpon aku maneh lan ngandhani yen dheweke wis ngrembug masalah latihanku karo direktur, sing nyatakake yen Jawa lan C# iku omong kosong sing padha, lan banjur dhawuh supaya aku langsung menehi tes. tugas. Iku kejut kanggo kula. Aku maca tugas iki lan ngerti yen aku ora ngerti apa-apa. Iku wis kasep kanggo mundur, lan iku luwih apik ora kanggo sampah kasempatan kuwi (utamané ing posisi), aku wiwit frantically sinau dhasar saka .NET Framework, lan kabeh frameworks liyane sing padha needed kanggo tugas. Mung sewulan, aku ngelingi kabeh babagan Jawa, nerjemahake menyang C #, lan ngrampungake sinau kabeh liyane. Sumber daya ITVDN nulungi aku (yen sampeyan butuh, google). Ayo kula njlentrehake langsung yen Jawa ora dianggep apik kaya ing kene, mula ora ana gunane menyang kana - apa wae sing bisa dikandhakake, Rush durung duwe pesaing sing pantes ing wilayah iki. Nanging, yen sampeyan kudu sinau teknologi Microsoft, sampeyan ora bakal nemokake sumber daya sing luwih apik tinimbang ITVDN. Umume kelas ana diwulang dening Alexander Shevchuk - profesional gedhe, ing pembangunan lan ing piwulang. Aku ora mangan utawa turu kanggo sasi, lan mbayar mati - Aku disewakake kanggo remot proyek. Usahaku pungkasane entuk asil. Gaji kasebut, mesthi, ora super (adoh saka super), nanging aku mung matur nuwun kanggo pengalaman sing ditampa ing kana. Dadi aku bali menyang program kanggo kaloro, lan, aku yakin, pungkasan wektu. Ing teori, crita kasebut kudu rampung kanthi akhir sing nyenengake - aku ninggalake Lugansk menyang kutha gedhe, ing ngendi aku manggon lan berkembang minangka profesional. Sayange, iki durung kedadeyan. Saiki aku isih kerja ing perusahaan iki. Taun iki aku wis rampung gelar sarjana, sawise aku wis planning kanggo bali menyang Kharkov (aku seneng banget). Nanging saiki aku yakin 100% bakal sukses. Aku arep ngucapake matur nuwun sing tulus kanggo sumber iki. Iku JavaRush sing mbantu aku ngerti pemrograman; Kawruh sing dipikolehi ing kene mbantu aku akeh ing mangsa ngarep. Proyek iki, ora ketompo carane pretentious bisa muni, menehi kula pangarep-arep. Wiwit dina pisanan sinau ing kene, aku ngimpi nulis crita suksesku dhewe, lan saiki aku seneng banget bisa nindakake. Mbok critaku dadi semrawut banget, nanging aku pancene pengin nyritakake kabeh kanthi siji napas, kanggo nguri-uri kabeh maneh. Saiki aku rumangsa seneng banget. Aku mung bisa pengin siji bab kanggo maca - aja nyerah ing dalan menyang goal, sanajan hard iku. Iku kejut kanggo kula. Aku maca tugas iki lan ngerti yen aku ora ngerti apa-apa. Iku wis kasep kanggo mundur, lan iku luwih apik ora kanggo sampah kasempatan kuwi (utamané ing posisi), aku wiwit frantically sinau dhasar saka .NET Framework, lan kabeh frameworks liyane sing padha needed kanggo tugas. Mung sewulan, aku ngelingi kabeh babagan Jawa, nerjemahake menyang C #, lan ngrampungake sinau kabeh liyane. Sumber daya ITVDN nulungi aku (yen sampeyan butuh, google). Ayo kula njlentrehake langsung yen Jawa ora dianggep apik kaya ing kene, mula ora ana gunane menyang kana - apa wae sing bisa dikandhakake, Rush durung duwe pesaing sing pantes ing wilayah iki. Nanging, yen sampeyan kudu sinau teknologi Microsoft, sampeyan ora bakal nemokake sumber daya sing luwih apik tinimbang ITVDN. Umume kelas ana diwulang dening Alexander Shevchuk - profesional gedhe, ing pembangunan lan ing piwulang. Aku ora mangan utawa turu kanggo sasi, lan mbayar mati - Aku disewakake kanggo remot proyek. Usahaku pungkasane entuk asil. Gaji kasebut, mesthi, ora super (adoh saka super), nanging aku mung matur nuwun kanggo pengalaman sing ditampa ing kana. Dadi aku bali menyang program kanggo kaloro, lan, aku yakin, pungkasan wektu. Ing teori, crita kasebut kudu rampung kanthi akhir sing nyenengake - aku ninggalake Lugansk menyang kutha gedhe, ing ngendi aku manggon lan berkembang minangka profesional. Sayange, iki durung kedadeyan. Saiki aku isih kerja ing perusahaan iki. Taun iki aku wis rampung gelar sarjana, sawise aku wis planning kanggo bali menyang Kharkov (aku seneng banget). Nanging saiki aku yakin 100% bakal sukses. Aku arep ngucapake matur nuwun sing tulus kanggo sumber iki. Iku JavaRush sing mbantu aku ngerti pemrograman; Kawruh sing dipikolehi ing kene mbantu aku akeh ing mangsa ngarep. Proyek iki, ora ketompo carane pretentious bisa muni, menehi kula pangarep-arep. Wiwit dina pisanan sinau ing kene, aku ngimpi nulis crita suksesku dhewe, lan saiki aku seneng banget bisa nindakake. Mbok critaku dadi semrawut banget, nanging aku pancene pengin nyritakake kabeh kanthi siji napas, kanggo nguri-uri kabeh maneh. Saiki aku rumangsa seneng banget. Aku mung bisa pengin siji bab kanggo maca - aja nyerah ing dalan menyang goal, sanajan hard iku. Iku kejut kanggo kula. Aku maca tugas iki lan ngerti yen aku ora ngerti apa-apa. Iku wis kasep kanggo mundur, lan iku luwih apik ora kanggo sampah kasempatan kuwi (utamané ing posisi), aku wiwit frantically sinau dhasar saka .NET Framework, lan kabeh frameworks liyane sing padha needed kanggo tugas. Mung sewulan, aku ngelingi kabeh babagan Jawa, nerjemahake menyang C #, lan ngrampungake sinau kabeh liyane. Sumber daya ITVDN nulungi aku (yen sampeyan butuh, google). Ayo kula njlentrehake langsung yen Jawa ora dianggep apik kaya ing kene, mula ora ana gunane menyang kana - apa wae sing bisa dikandhakake, Rush durung duwe pesaing sing pantes ing wilayah iki. Nanging, yen sampeyan kudu sinau teknologi Microsoft, sampeyan ora bakal nemokake sumber daya sing luwih apik tinimbang ITVDN. Umume kelas ana diwulang dening Alexander Shevchuk - profesional gedhe, ing pembangunan lan ing piwulang. Aku ora mangan utawa turu kanggo sasi, lan mbayar mati - Aku disewakake kanggo remot proyek. Usahaku pungkasane entuk asil. Gaji kasebut, mesthi, ora super (adoh saka super), nanging aku mung matur nuwun kanggo pengalaman sing ditampa ing kana. Dadi aku bali menyang program kanggo kaloro, lan, aku yakin, pungkasan wektu. Ing teori, crita kasebut kudu rampung kanthi akhir sing nyenengake - aku ninggalake Lugansk menyang kutha gedhe, ing ngendi aku manggon lan berkembang minangka profesional. Sayange, iki durung kedadeyan. Saiki aku isih kerja ing perusahaan iki. Taun iki aku wis rampung gelar sarjana, sawise aku wis planning kanggo bali menyang Kharkov (aku seneng banget). Nanging saiki aku yakin 100% bakal sukses. Aku arep ngucapake matur nuwun sing tulus kanggo sumber iki. Iku JavaRush sing mbantu aku ngerti pemrograman; Kawruh sing dipikolehi ing kene mbantu aku akeh ing mangsa ngarep. Proyek iki, ora ketompo carane pretentious bisa muni, menehi kula pangarep-arep. Wiwit dina pisanan sinau ing kene, aku ngimpi nulis crita suksesku dhewe, lan saiki aku seneng banget bisa nindakake. Mbok critaku dadi semrawut banget, nanging aku pancene pengin nyritakake kabeh kanthi siji napas, kanggo nguri-uri kabeh maneh. Saiki aku rumangsa seneng banget. Aku mung bisa pengin siji bab kanggo maca - aja nyerah ing dalan menyang goal, sanajan hard iku. dadi ing piwulang. Aku ora mangan utawa turu kanggo sasi, lan mbayar mati - Aku disewakake kanggo remot proyek. Usahaku pungkasane entuk asil. Gaji kasebut, mesthi, ora super (adoh saka super), nanging aku mung matur nuwun kanggo pengalaman sing ditampa ing kana. Dadi aku bali menyang program kanggo kaloro, lan, aku yakin, pungkasan wektu. Ing teori, crita kasebut kudu rampung kanthi akhir sing nyenengake - aku ninggalake Lugansk menyang kutha gedhe, ing ngendi aku manggon lan berkembang minangka profesional. Sayange, iki durung kedadeyan. Saiki aku isih kerja ing perusahaan iki. Taun iki aku wis rampung gelar sarjana, sawise aku wis planning kanggo bali menyang Kharkov (aku seneng banget). Nanging saiki aku yakin 100% bakal sukses. Aku arep ngucapake matur nuwun sing tulus kanggo sumber iki. Iku JavaRush sing mbantu aku ngerti pemrograman; Kawruh sing dipikolehi ing kene mbantu aku akeh ing mangsa ngarep. Proyek iki, ora ketompo carane pretentious bisa muni, menehi kula pangarep-arep. Wiwit dina pisanan sinau ing kene, aku ngimpi nulis crita suksesku dhewe, lan saiki aku seneng banget bisa nindakake. Mbok critaku dadi semrawut banget, nanging aku pancene pengin nyritakake kabeh kanthi siji napas, kanggo nguri-uri kabeh maneh. Saiki aku rumangsa seneng banget. Aku mung bisa pengin siji bab kanggo maca - aja nyerah ing dalan menyang goal, sanajan hard iku. dadi ing piwulang. Aku ora mangan utawa turu kanggo sasi, lan mbayar mati - Aku disewakake kanggo remot proyek. Usahaku pungkasane entuk asil. Gaji kasebut, mesthi, ora super (adoh saka super), nanging aku mung matur nuwun kanggo pengalaman sing ditampa ing kana. Dadi aku bali menyang program kanggo kaloro, lan, aku yakin, pungkasan wektu. Ing teori, crita kasebut kudu rampung kanthi akhir sing nyenengake - aku ninggalake Lugansk menyang kutha gedhe, ing ngendi aku manggon lan berkembang minangka profesional. Sayange, iki durung kedadeyan. Saiki aku isih kerja ing perusahaan iki. Taun iki aku wis rampung gelar sarjana, sawise aku wis planning kanggo bali menyang Kharkov (aku seneng banget). Nanging saiki aku yakin 100% bakal sukses. Aku arep ngucapake matur nuwun sing tulus kanggo sumber iki. Iku JavaRush sing mbantu aku ngerti pemrograman; Kawruh sing dipikolehi ing kene mbantu aku akeh ing mangsa ngarep. Proyek iki, ora ketompo carane pretentious bisa muni, menehi kula pangarep-arep. Wiwit dina pisanan sinau ing kene, aku ngimpi nulis crita suksesku dhewe, lan saiki aku seneng banget bisa nindakake. Mbok critaku dadi semrawut banget, nanging aku pancene pengin nyritakake kabeh kanthi siji napas, kanggo nguri-uri kabeh maneh. Saiki aku rumangsa seneng banget. Aku mung bisa pengin siji bab kanggo maca - aja nyerah ing dalan menyang goal, sanajan hard iku.
Komentar
TO VIEW ALL COMMENTS OR TO MAKE A COMMENT,
GO TO FULL VERSION